Een Kookboek! Seppe Nobels
– Seppe Nobels
450 Klassiekers van Seppe Nobels
Seppe Nobels staat met restaurant Graanmarkt 13 al jaren in de top tien van beste groenterestaurants ter wereld. Zijn motto: laat de groenten in elk gerecht schitteren en geef er vlees, vis of gevogelte bij als je daar zin in hebt.
Met Een Kookboek laat de chef je zijn 450 beste klassiekers proeven. Door te koken met lokale seizoensgroenten, trekt Seppe de kaart van de duurzaamheid. Groenten vormen de rode – of beter : groene – draad in dit culinaire verhaal. Dit boek is het resultaat van tien jaar koken – zowel thuis als in de restaurants waar Seppe Nobels werkte. Hij verzamelde 450 recepten die iedereen gemakkelijk in zijn eigen keuken kan klaarmaken. Door ze met zo veel mogelijk mensen te delen, wil de auteur onze culinaire klassiekers niet alleen bewaren maar ook vergroenen.
De prachtige foto’s in dit boek zijn van Heikki Verdurme, al vele jaren één van onze foodfotografen par excellence. Alle recepten in dit unieke boek krijgen bovendien een NutriScore®. Dit systeem werd door voedingsexperts ontwikkeld en toont in een oogopslag of een product of recept goed voor je is of dat je er beter met mate van eet.
Een onmisbare groentekookbijbel voor al wie van lekker gezond houdt!
Seppe Nobels (Bonheiden, 23 augustus 1982) is de Belgische chef van restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen. Hij studeerde aan Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Na zijn studies deed hij werkervaring op bij La Maison du Cygne (Brussel), Folliez (Mechelen) en Absoluut Zweeds (Antwerpen). Daarna werkte hij bij Villa Belrose (Saint-Tropez), Osteria Le Logge (Siena) en Le Bistrot d’Eygalières (Provence).
Uitgeverij: Lannoo
Taal: Nederlands
Recensie: Marco Louter
Error: There is no connected account for the user 202939202 Feed will not update.