Kan ik dat eten! Katrin Hecker
– Katrin Hecker
Van eetbare bloemen tot giftige kruiden
Katrin en Frank Hecker hebben zich gewaagd aan de eetbare bloemen en kruiden, tot en met de giftige. Best een onderwerp waar de corona-mens aan toe is. Veel kan hij niet als hij de deur uitgaat, dus waarom dan niet aan het wildplukken.
Met veel aandacht zijn alle planten, kruiden, bloemen en eetbare bladen in beeld gebracht. Met een foto van de struik, de bloem en ook vaak de tekening van het blad. Plus, en daar gaat het toch om, de verwerking en de gezonde effecten. Goed en helder beschreven allemaal. En misschien net niet te groot voor in je jaszak.
Interessante waarschuwing trouwens: pluk ze niet te dicht bij autowegen, spoorlijnen en hondenuitlaatplekken, maar ook niet te dicht bij akkers, want daar spuiten ze zich nog altijd het ongans.
Kijk vooral uit in de Betuwe, dus in de buurt van boomgaarden. Zou dat eens afgelopen mogen zijn? De Heckers hebben er ook eenvoudige recepten bij gedaan.
Uitgeverij: Terra
Taal: Nederlands
Recensie: Marco Louter
Error: There is no connected account for the user 202939202 Feed will not update.