La Table de Caron! Alain Caron
– Alain Caron
Recepten uit onze bistrokeuken
Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden.
In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot aan zalm en croûte, boeuf bourguignon en een onnavolgbare bouillabaisse. En van de klassieke madeleines tot aan tarte Tatin met crème-fraîche-ijs of een cappuccino van mousse au chocolate toe. Met dit boek heeft u alles in huis om te dineren zoals de familie Caron dat het liefste doet.
Alain Caron is een culinair fenomeen. Een rasechte fijnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, een hele serie kookboeken uitgebracht, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als televisiekok en ga zo maar door. Nu presenteert hij ook zijn eigen tv- programma ‘BinnensteBuiten’.
Fantastische recepten met dito fotografie om eenvoudig klassieke bistrotgerechten op tafel te zetten waar de gasten nog lang over na zullen praten. qua smaak, presentatie en verhaal is dit een boek dat iedere gepassioneerde thuiskok in huis moet hebben.
Uitgeverij: Carrera
Taal: Nederlands
Recensie: Marco Louter
Error: There is no connected account for the user 202939202 Feed will not update.