COOKBOOK BOOK - Florian Bohm and Annahita Kamali
– Florian Bohm and Annahita Kamali
Een boek over kookboeken!
zaterdag 5 september 2015
Een boek over kookboeken. Eindelijk! Welke kookboeken zorgden ervoor dat we koken zoals we koken? En welke veroorzaakten revoluties in de thuiskeuken?
Een berg experts boog zich over deze vragen en maakte een lijst van de mooiste, invloedrijkste en meest informatieve kookboeken van de afgelopen honderd jaar. Van rasklassiekers als Julia Childs Mastering the Art of French Cooking en Salvador Dalí’s Les Diners de Gala tot het hedendaagse Plenty van Yotam Ottolenghi.
Uit ieder boek vind je een pagina, een recept plus een uitleg van het belang ervan in het Cookbook book.
Standaard werk voor elke foody!
Uitgeverij:Phaidon
Taal:
Nederlands
Recensie:
Marco Louter
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 202939202 Feed will not update.