BURGERS! Laurentz Craane en Gerbrand Kruijssen
– Laurentz Craane en Gerbrand Kruijssen
De lekkerste vlees-, vis- en vegaburgers
Genieten van de beste hamburgers die je ooit gegeten hebt? Dat is waar Burgers voor staat. Laurentz Craane geeft in dit stijlvolle burgerkookboek zestig van zijn beste burgerrecepten (vis, vlees en vega) prijs voor zowel de beginnende kok die wil leren, als voor de ervaren kok die graag uitgedaagd wil worden en álles zelf wil maken.
Een echte standaard burger zul je in dit boek niet tegenkomen. Door alles zelf te maken krijg je echt een next level burger van top kwaliteit! We beginnen met de recepten van de drie burgers waarmee Laurents de lekkerste hamburger van Nederland won.
Alle type burgers komen aan bod: smokey pork burger, thai fishcurry burger of de gefrituurde risottoburger met rode biet. Maar ook bijgerechten en smaakmakers, zoals zelfgemaakte chipotle en roasted aioli. De verrassende cocktailmixen van Gerbrand Kruijssen sluiten perfect aan op de smaakbeleving van de burgers. De smaken en technieken van burgers komen terug in de cocktails.
Uitgeverij: Nijgh en Van Ditmar
Taal: Nederlands
Recensie: Marco Louter
Error: There is no connected account for the user 202939202 Feed will not update.