Hoe bak ik zuurdesembrood - Emmanuel Hajiandreou
– Emmanuel Hajiandreou
Dit bakboek maakt de stap naar zelf brood bakken gemakkelijk en toegankelijk!
Ik ben een echte brood eter. Elke zaterdag haal ik bij bakkerij Raat in Alkmaar heerlijke zuurdesembrood. Knapperige korst zacht en stevig van binnen, zalig gewoon. Dit bakboek daagde met uit het brood eens zelf te maken. En met succes!
Zuurdesembrood is supergezond. Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke, zelfgebakken broden in plaats van massaal geproduceerd, smakeloos brood. Als je eenmaal je eigen zuurdesemstarter gemaakt hebt, hoef je hiervan maar een klein beetje toe te voegen aan de andere ingrediënten en dan al ben je goed op weg naar een heerlijk, vers brood.
Hoe bak ik zuurdesembrood begint met een stap-voorstapgids voor het maken en kneden van deeg en het vormen, bereiden en bakken van een standaardzuurdesembrood. Hierop kun je variëren met bijvoorbeeld oergranen, zoals kamut en spelt. Ook zijn er recepten voor zoete of hartige zuurdesembroden, bijvoorbeeld met halloumi & munt of dadel & walnoot.
Dit bakboek maakt de stap naar zelf brood bakken gemakkelijk en toegankelijk!
Uitgeverij:
Becht
Taal:
Nederlands
Recensie:
Marco Louter
Error: There is no connected account for the user 202939202 Feed will not update.