#LNFairfood – Ellen Kegels
– Ellen Kegels
50 receptjes, allemaal glutenvrij, lactose-low, soja-low, vleesvrij én suikervrij!
Ellen is de getalenteerde ambitieuze jonge dame achter het succesvolle fairtrade label LN
In haar inleiding schrijft Ellen “Het is mijn bedoeling dat je met dit boek snel en gemakkelijk wat lekkers op tafel kan toveren en dat je niet op zoek moet naar vreemde ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord….”. Wat helemaal waar is: alle gerechten zijn makkelijk te bereiden en de werkwijze is mooi omschreven. Toch denk ik dat heel wat mensen met een standaard voorraadkast toch af en toe even moeten slikken bij het lezen van de ingrediënten. Ceylonkaneel, macapoeder, spir
Extra leuk om weten: In het najaar van 2016 lanceert ze haar eigen fairfood-lijn met de superfoodsquinoa, canhihua
Benieuwd welke recepten je zoals kan vinden in #lnfairfood? Ik licht alvast een tipje van de sluier op: Bloody licious sap , Ellens granola, een Spicy pumpkin-quinoasalade, LN
Heel geslaagd vind ik de korte inleiding bij elk gerecht. Een tip, een leuk weetje of een korte anekdote; elke inleiding geeft je zin om er meteen in te vliegen! Jammer is dat de foto’s niet helemaal in lijn liggen van haar verhaal. Leuk, maar niet altijd scherp en ze missen een beetje de warmte die Ellen met haar verhaal uitstraalt. Misschien een klein werkpunt voor kookboek numero 2?
Samengevat: Ik ben ontzettend grote fan van Ellen. Van haar mooie werk in binnen- en buitenland en zeker ook van haar gezonde recepten. Ik hoop dat ze hiermee heel veel mensen mag inspireren: om gezond te eten, om een oog te hebben voor fairtrade en om al hun stoutste dromen na te jagen.
Recensie: Amylia de Schepper
Uitgeverij: Manteau
Error: There is no connected account for the user 202939202 Feed will not update.